blog

Informàtica Industrial IN2 s´alia amb Secure Solutions per la seguretat informàtica

15 gener, 2015

La imatge que les empreses transmeten a les seves pàgines web ha deixat de ser un petit aparador, convertint-se en un referent on els clients generen i mantenen la relació de confiança, element determinant en el moment de triar proveïdor en què dipositar la seva confiança per a l’adquisició de un producte o servei.

Conscients d’aquesta situació, Informàtica Industrial IN2 SA de Terrassa ha arribat a un acord amb l’empresa Secure Solutions per proporcionar auditories de seguretat a les PIMES catalanes a través del servei Zeed Security.

L’auditoria evolutiva Zeed Security ha estat desenvolupada com una eina que ajuda als directors de les empreses a conèixer l’estat dels seus serveis d’informació a Internet: pàgines web, ERP, CRM, Intranet, servidor d’aplicacions mòbils, etc.

És una auditoria de seguretat en dues fases on s’analitza l’estat dels sistemes informàtics, utilitzant la intel·ligència artificial que aplica les metodologies de testing, verificació i validació d’amenaces recomanades per al perfil del sector de la seva empresa. Per aquest motiu aquesta auditoria és única per a cada empresa.

Geld 477

Si vol conèixer més sobre l’àmbit d’actuació d’aquest servei pot consultar als següents enllaços:

https://zeedsecurity.com/cibercrimen/los-ciberdelincuentes-ponen-en-el-punto-de-mira-a-las-pequenas-empresas/

https://zeedsecurity.com/zeedsecurity/las-empresas-no-conocen-los-riesgos-a-los-que-se-enfrentan/

Informàtica Industrial IN2 ofereix una auditoria bàsica prèvia gratuïta per conèixer l’estat de la web i l’abast de l’auditoria.

businessman hand holding consulting

Per a les empreses que estiguin interessades poden enviar un email a info@in2sa.cat i ens posarem en contacte el més aviat possible.